Sportschool

                         Logo Nico Jager

Aquilo is als actieve atletiekvereniging voortdurend bezig met het aanbieden van activiteiten aan haar leden. We werken samen met onze partners om onze leden een groot aantal activiteiten en diensten aan te kunnen bieden.

Zo hebben we opnieuw voor een jaar een contract met Sportcentrum Nico Jager en met Sportschool Ron Haans.
Dat contract houdt in dat alle Aquilo-leden tegen een gereduceerd tarief onbeperkt per week bij Sportschool Ron Haans en bij Sportcentrum Nico Jager terecht kunnen.
Deze samenwerking verloopt naar volle tevredenheid van zowel Aquilo als beide sportscholen en ook van de Aquiloërs, die daar gebruik van maken.
Wisselen van sportschool is mogelijk per kwartaal.

Voor de Sportscholen geldt m.i.v. 1 januari 2017 de volgende contributieregeling:

Sportcentrum Nico Jager:     € 33,50 euro per kwartaal (incl. € 1,50 administratiekosten)
Ron Haans:    € 31,50 euro per kwartaal (incl. € 1, 50 administratiekosten)

Deze bijdrage wordt door middel van een verplichte eenmalige machtiging automatisch door de penningmeester van Aquilo afgeschreven.

Contactpersoon voor beide sportscholen is: Alja Dammer  [email protected] telefoon: 0597-424377.  Voor meer informatie over aanmelden, opzeggen, wisselen en betalen kun je bij haar terecht. Via Alja krijg je een aanmeldingsformulier.
Aanmelden kan dus niet rechtstreeks bij de sportscholen.

De deelname loopt steeds voor de duur van een heel nieuw kwartaal door, tenzij men zich vóór het begin van het nieuwe kwartaal schriftelijk (liefst via de e-mail) bij Alja afmeldt. Je kunt wel in de loop van het kwartaal instappen.

Voor beide sportscholen is geen inschrijfgeld verschuldigd.
Hieronder leest u de voorwaarden per Sportschool

Sportcentrum Nico Jager (www.nicojager.nl)

Vrij gebruik van fitness, spinning, groepslessen en saunafaciliteiten. Voor het totale lesaanbod klik hier
N.b. Sportcentrum Nico Jager is de enige in de regio met FunXtion, het allernieuwste op fitness gebied: intensieve small group trainingen in de fitnesszaal!
Sportcentrum Nico Jager is nu ook te vinden in Finsterwolde in de Hardenberg op nummer 5.

* Extra voordeel met de ledencard van Sportcentrum Nico Jager, want op vertoon van deze ledencard ontvangen ook Aquilo sporters aantrekkelijke kortingen op hun aankopen;
* Voordeel Aquilo. Sporters die gebruikmaken van de kwartaalregeling met Sportcentrum Nico Jager steunen onze vereniging. Het sportcentrum hanteert namelijk een korting op het tarief, afhankelijk van het aantal ingeschreven leden per kwartaal. Deze korting komt ten goede aan de club, het is dus geen korting voor de individuele Aquilo leden

n.b. Leden van Aquilo die ook gebruik willen maken van het Persoonlijk FITplan van het sportcentrum sluiten hiervoor een lidmaatschap af bij het sportcentrum. Op dit tarief wordt 20% korting verleend, tegen inleveren van een kopie van een geldig lidmaatschapsbewijs van Aquilo. Het Persoonlijk FITplan bestaat uit een intakegesprek, bepalen trainingsdoelstellingen en een Persoonlijk trainingsadvies dat iedere acht weken middels een follow-up gesprek wordt bijgesteld en resulteert in een nieuw Persoonlijk advies

Sportschool Ron Haans (www.ronhaans.nl)

Onbeperkt sporten per week bij Sport en Gezondheidscentrum Ron Haans

Dat wil zeggen:

* 7 dagen per week onder begeleiding van gekwalificeerd personeel gebruik kunt maken van alle groepslessen, fitness en cardio toestellen.

* Explosief plezierig trainen met Ricochet

* Dagelijkse spinninglessen in de aparte spinningzaal met klimaatbeheersing

* In de fitness zaal gebruik maken van hypermoderne nieuwe Life Fitness apparatuur

* Gebruik van de speciale Ab & Stretch en circuit zones en functionele sportspecifieke (kracht-)trainingen

* Een fittest en begeleidingsschema afgesteld op persoonlijke behoeftes

* Het hele jaar door hebben we elke dag in en outdoor activiteiten (bv hardlopen, mountainbiken) onze diëtiste kan op afspraak, zorgen voor extra voedingsbegeleiding

* Mogelijkheid tot Personal Training, hiervoor zijn aparte afspraken te maken.

* op vertoon van de speciale pas, bij lokale ondernemers leuke kortingen/ aanbiedingen
Aquilo leden die reeds bij Sport en Gezondheidscentrum Ron Haans lid zijn, kunnen hun lidmaatschap omzetten in bovenstaande aanbieding

Partners van Aquiloleden, die lid worden, krijgen gratis een uitgebreide intake ter waarde van € 50.
Verder gelden de standaard voorwaarden van Ron Haans.