Sportmassage

Pijnlijke of gespannen spieren ontstaan doordat ze te eenzijdig of geforceerd worden gebruikt. Hierdoor ontstaan er kleine verhardingen en vermindert de doorbloeding. Na een massage treedt er een sterke doorbloeding op, die de spieren ontspant en huid en bindweefsel losser maakt. En massage ontspant niet alleen het lichaam, maar ook de geest.
Een massage uitproberen?. Neem dan contact op Jan Verwoert van Sportpraktijk Oldambt

Jan is ook trainer van de wedstrijd prestatiegroep.
Leden van Aquilo kunnen voor gereduceerd tarief bij hem terecht voor massage.
De massage’s worden gegeven in het naast de vereniging gelegen Sportcentrum van Nico Jager.
30 min. massage € 15,=
45 min. massage € 22,50
60 min. massage € 30,=

Sporten en bewegen doen we vaak met als achterliggende reden om onze algehele conditie te verbeteren. Wie intensief sportief bezig is, vraagt veel van zijn lichaam en herkent het feit dat stramme spieren en spierpijn het gevolg kunnen zijn van een training of een wedstrijd. Massage is een goede manier om herstel van je lichaam te bevorderen zodat je snel weer op je niveau kunt presteren. Voorafgaand aan een wedstrijd zorgt een massage voor een ontspannen start.

Bij Sportpraktijk Oldambt kun je naast massages ook terecht voor blessurepreventie en vanaf oktober ook voor medical taping. Ook voor extra trainingsadvies en vragen ben je bij Jan aan het goede adres.
Elke dinsdag van 18:00 – 19:00 uur is het inloopspreekuur, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie of  voor het maken van een afspraak, www.sportpraktijkoldambt.nl of [email protected]
Of stuur een