Welkom bij AV Aquilo

baanoverzicht

Met ruim 400 leden is AV Aquilo één van de grootste atletiekverenigingen in de provincie en daar zijn we trots op. Jong en oud kan bij ons trainen op de 400 meter lange kunststof oefenbaan met bijbehorende voorzieningen of op de mooie wegen en paden in de nabije omgeving. Alle trainingen worden verzorgd door trainers die hun opleiding bij de Atletiekunie hebben afgerond. Naast de vele mogelijkheden om te trainen, bieden we ook geregeld andere leuke hardloop- en niet-hardloopactiviteiten aan.

Wil je ontdekken wat AV Aquilo voor jou kan betekenen, kom dat langs op een van de trainingsavonden en laat je informeren. Uiteraard is het mogelijk om een keer gratis mee te trainen, mocht je besluiten om lid te worden, dan kun je de eerste vier weken gratis meetrainen!

We hebben goede samenwerkingsverbanden met Fysiopraktijk Ton Schrantee, Sportcentrum Nico Jager en Sport- en gezondheidscentrum Ron Haans. Onze leden profiteren  van deze samenwerking door voordelige abonnementstarieven bij de sportscholen of gratis advies van een fysiotherapeut.

Op deze website vind je informatie over onze vereniging.  Kun je niet de informatie vinden die je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *